Spreken


Op een podium klimmen en mijn verhaal vertellen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Niet omdat ik graag in de spotlights sta. Integendeel. Wel omdat ik graag mijn verhaal met zoveel mogelijk mensen wil delen. Waarom? Om te inspireren en vooral waarde toe te voegen.

Overal waar ik kom zie ik mensen met verschrikkelijk veel kwaliteiten. Op basis van wat ze kunnen zitten zij op de plek die ze toekomt. Het blijft echter een uitdaging om hetgeen je kunt ook te laten zien wanneer de dingen anders gaan dan jij verwacht. In de topsport, maar ook in het bedrijfsleven maakt juist dit het verschil.

Mijn verhaal gaat over omgaan met die verwachtingen. Van anderen maar zeker ook die van jezelf. De beste speler (en werknemer) is namelijk niet diegene met de meeste kwaliteiten. Het is degene die zijn of haar kwaliteiten onder alle omstandigheden kan laten zien.

Ik spreek bij bedrijven en organisaties voor teams, afdelingen en relaties. En op congressen en andere bijeenkomsten voor groepen ondernemers, studenten en professionals.

Ben je nieuwsgierig? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem contact met je op.