De TK Challenge: hardlopen met aandacht (video)

De TK Challenge is een bewonderenswaardig initiatief. Via zeven hardloopevents zamelt dit initiatief geld in voor Hospice Issoria. Het is ingrijpend als je weet, dat jijzelf of een dierbaar persoon niet zo lang meer te leven heeft. Iemand gaat afscheid nemen van het leven en zijn naasten. Er volgt een emotionele tijd en tegelijkertijd moeten er in korte tijd praktische, maar ook moeilijke beslissingen worden genomen. Hospice Issoria is een huis met liefde en aandacht voor de kwaliteit van het leven, voor mensen die in deze situatie verkeren.

De TK Challenge zet zich een jaar lang in om Hospice Issorie te ondersteunen. Het streefbedrag is niet uit de lucht komen vallen. Men wil € 142.195 ophalen, een knipoog naar de afstand van een marathon. Het TK Running Team gaat dit bedrag bij elkaar rennen en bestaat uit collega’s, klanten, partners en relaties van de de vijf gouden partners: Rabobank, De Leeuw Makelaardij, Zorg & Zekerheid, de gemeente Leiden en Van Duyn Van der Geer.

Deze leuke club mensen komt eens in de zoveel tijd bijeen om elkaar te versterken en te netwerken. De bijeenkomsten worden afwisselend door de vijf partners georganiseerd. PriMeurs mocht een bijdrage leveren aan de netwerkbijeenkomst van Van Duyn Van der Geer. Want wil je echt een goede tijd neerzetten, dan is een goede conditie alleen niet voldoende. Loop je echter met de juiste aandacht, kun je die goede conditie pas echt volledig benutten. En hardlopen met aandacht, is bij de TK Challenge om meerdere redenen een absolute vereiste. Check hieronder het videoverslag, gemaakt door Minutes on Career.

Video verslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *