Professionalisering bij de Hogeschool Utrecht


Eind 2015 en begin 2016 ondergaan 80 leidinggevenden een professionaliseringstraject binnen de HU Diensten. Deze 80 leidinggevenden zijn onderverdeeld in zes leercommunities die elk een eigen traject volgen.

PriMeurs verzorgde een vier uur durende training voor twee van de zes leercommunities op voorhand uitgekozen. Op maandag 4 januari en 14 januari stonden deze training Lessen uit de Topsport op de rol. Locatie: Het Huis in Utrecht. De training combineert facetten uit de sportpsychologie met de laatste lessen uit de organisatiepsychologie. Hoe ga je om met onverwachte situaties en hoe creëer je eigenaarschap bij je teamleden? Uiteraard zat er ook een oefening in die de theorie in praktijk bracht.

Een waardevolle ochtend zo bleek uit de feedback. ,,Dit zou ook erg waardevol zijn voor onze medewerkers”, was een van de commentaren.

Ook interesse in een training binnen jouw organisatie? Kik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *