Awareness Day bij Liandon


Hoe ga je om met fouten? En nog beter, hoe kun je ze voorkomen? Bij Liandon zijn beide vragen zeer actueel. Juist daarom werd er voor zo’n 50 leidinggevenden een Awareness Day georganiseerd. Doel: een inspirerende dag met veelzijdige sprekers. Ieder met een eigen visie op omgaan met fouten, veiligheid, samenwerking en presteren.

Naast Cathy van Dyck (organisatiepsycholoog en professor aan de VU Amsterdam), Markus Klimek (anesthesist in het Erasmus Ziekenhuis), Domique Schreinemachers (kapitein vlieger bij de Koninklijke Luchtmacht) en Dorien Janssen (adviseur VGM operatie bij Stedin Netbeheer was ik een van de sprekers. Sterker nog, ik mocht het bal afronden.

Met een sessie van anderhalf uur bleken de lessen uit de topsport een welkome aanvulling op de eerdere inspirerende verhalen. Eerst de theorie onderbouwd met filmpjes. Erna de praktijk en zelf ervaren hoe je omgaat met fouten. Want fouten maken we allemaal. Hoe we ermee omgaan is cruciaal en bepalend voor ons uiteindelijke niveau.

Wil je dat ik een keer bij jouw organisatie kom spreken? Klik hier!

awarennesday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *